Vihdoinkin pentupäivitys

Omenan pentu 4 vrk ikäisenä

Pentujen aiheuttama alkuhuuma venyi sitten vähän ajateltua pitemmäksi, mutta vihdoin sain aikaiseksi päivittää tänne kuulumisia ja kuvia. (Osasyynä venähtämiseen olivatkin nuo kuvat, niiden koneelle siirtäminen ja edes jonkunlaiseen julkaisukuntoon saattaminen on niin työlästä, kun olen siinä tuhottoman hidas.)

Omena siis synnytti torstaiaamuna 22.8. hieman yllättäen, laskettuun aikaan olisi ollut vielä joitain päiviä. Synnytys oli mennyt hyvin ja Omena oli ollut heti perillä siitä, mitä pitää tehdä. Se onkin hoitanut äidinhommiaan tosi hienosti. Pentueessa on 4 pentua, 1 tyttö ja 3 poikaa. Muutaman kerran olemme pentuja käyneet katsomassa ja silittelemässä, ja kyllähän ne ovat aivat ihania. Sen enempää höpisemättä, kuvat puhukoot puolestaan:

Omena ja pentu 4 vrk
Pennut 4 vrk unilla
Pennut 4 vrk ruokailemassa
Osaa jo nukuttaa, mutta yksi vielä syö, ikää 4 vrk
Vatsa täynnä on hyvä nukkua, ikää 4 vrk
Pennuista pikkuisin 4 vrk
Nyt ikää 10 vrk, silmät vielä kiinni 
Enkös olekin söötti, ikää 10 vrk
Aina me vaan nukutaan, nyt ikää jo 23 vrk
Nakit rivissä, ikää 23 vrk
Lisää nukkukuvia, 23 vrk
Ja vielä nukutaan, 23 vrk

Kyllähän pennut toki liikkuvatkin jo paljon, mutta nukkuvia pentuja on niin paljon helpompi kuvata. 🙂 Enkä mä kyllä oikein malta kuvailla silloin, kun pennut on hereillä, silloin niitä tulee vain ihasteltua ja syliteltyä. Viimeksi käydessä päästiin mukaan antamaan pennuille jauhelihaa, toivotaan, että Nikon kameraan olisi tallentunut siitä joku otoskin.

Jos joku nyt sai kovan pentukuumetartunnan, niin Annelta Silverjoyn kennelistä voi tiedustella, vieläkö pentuja on vapaana.

This entry was posted in Yleistä. Bookmark the permalink.