Tietoa meistä

Nappisilmän koiruudet asustelevat Kangasalla. Laumaamme kuuluvat isäntä Niko, emäntä Riikka ja kaksi koiraa.

Enemmän tietoa Nanni-koirastamme ja Omena-koirastamme sekä muistoissamme elävästä Peppi-koirastamme löydät napsauttamalla koiran nimeä.

Kommentoi Facebookissa

3 Responses to Tietoa meistä

 1. Riitta Kallinki says:

  Hei !

  Olen käynyt lukemassa kotisivujanne mielenkiinnosta koska meillä on Omenan veli sijoituksessa. Samanlaista elämää teillä vietetään kuin meilläkin, vauhtia ja vaaratilanteita riittää. Meillä on 2v musta-hopea käppänäpoika Caron kaverina. Asumme Lamminpäässä, mutta kesät vietämme mökillä Jumesniemessä. Pojat saavat mennä vapaina kaiken päivää kun ei ole autoista vaaraa ja kyllä sitä sitten mennäänkin. Asumme aivan Omenan ja Caron emon vieressä joten saavat tavata usein toisiaan. On mukavaa seurata niiden touhuja ja kuinka nopeasti ne kasvavat. Caro painoi 3,3 kg kun kävimme rokotuksessa nyt menemme 29 pvä seuraavaan rokotukseen. Saa nähdä paljonko painoa on tullut lisää, ruokahalut ovat ainakin kovat. Hyvää jatkoa teillekin koko porukalle.

  T: Riitta, Caro ja Tico

 2. Niina says:

  Hei,

  olen käynyt myös lukemassa ,mitä Omenan elämään kuuluu. Minulla on Omenan veli Aati ja toisena koirana minulla on pippurisuola uros Huuko, kolme vuotta.
  Meillä on tosi hyvin mennyt, Huukosta ja Aatista tuli heti kaverit. Yhdessä juoksentelevat, painivat ja pistävät kotia sekaisin. Aati painoi rokotuksessa 3,9 kg ja tuntuu kasvavan ihan silmissä. Eilen oppi jo sohvalle hyppäämään Huukon perässä. Harjoiteltu on luoksetuloja, istumista ja tietysti hihnassa kulkemista (niin ettei Huukoa kiusata roikkumalla parrassa tai hihnassa). Sadekeli ei taida olla Aatin mieleen, silloin ei haluaisi lenkille lähteä. Muuten reippaana on mukanamme jo kulkenut joka paikassa, metsäretkillä (välillä kannettu), agilityhallissakin kävimme, kun Huukon kanssa sitä harrastamme ja tietysti ollaan kaikkien koiratuttujen luona vierailtu.

  Oikein mukavaa syksyn jatkoa teille kaikille ja tulen kuulumisianne lukemaan.

  Niina, Huuko ja Aati

 3. Riikka says:

  Hei!

  Olipa kiva kuulla kuulumisia Omenan veljistä! Annen kanssa viimeksi juteltiin, että voisi olla kiva pitää jossain vaiheessa pentutapaaminen, olisi tosi kiva päästä näkemään, millaisiksi koiruuksiksi Omenan veljet ovat kasvaneetkaan. Ja mukava olisi myös nähdä pentujen emää.
  Mulla alkoivat työt viime viikolla, mikä tuo omat kiireensä mukanaan. Koitan kyllä taas kuulumisia kirjoitella, ja mukava olisi kuulla veljien kuulumisiakin myös jatkossa.

  Oikein hyvää syksyn jatkoa ja rapsutuksia Carolle ja Ticolle ja Aatille ja Huukolle!

  Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *