Nanni

Nanni

Nanni (c) Niko Paulanne

Nanni eli Willylee Narnia on 15.7.2008 syntynyt musta-hopea kääpiösnautserineiti. Nanni on pieni ja sievä koiruus, joka suhtautuu epäileväisesti kaikkeen uuteen. Osansa Nannin arkuuteen tekee se, että Nanni kärsii kuivasilmäisyydestä, joka valitettavasti on heikentänyt jo Nannin näköä. Nanni tykkää kuitenkin kovasti ihmisistä, varsinkin isommista (lapsia Nanni pelkää, sillä sen ensikosketus pentuna lapsiin oli hieman kurja) ja nauttii kovasti rapsutuksista ja pussailusta. Nanni pussaili mielellään myös Peppiä, Peppi vaan ei ollut niin ihastunut ajatuksesta. 🙂 Onneksi sillä on Omena, jota pussailla, erityisen paljon Omena saa pusuja korviinsa – korvat ovat sen lempipussailupaikka myös ihmisellä, joten varo vaan, vieras tai tuttu, Nanni kyllä huomaa, jos korvasi tarvitsevat vähän putsailua.

Nanni tykkää myös leikkimisestä, ja on innokas saalistamaan ja ”tappamaan” niin palloja kuin ättämöttöjäkin (siis pehmoleluja). Nannin lempileluja ovat vihreä pehmokroko, iso pupu, joka oli sen keinoemo pentuaikana sekä lähes sen itsensä kokoinen Jolly Ball -pallo, jonka keskeltä kulkee naru. Erityisesti tuota palloa on kiva riepottaa pitkin pihaa ja tappaa sitä aina välillä.

Lasten lisäksi Nannin inhokkeihin kuuluvat silmänhoitotoimet sekä erityisesti trimmaus. Nanni onkin mitä monipuolisin harjoitusvastustaja vasta trimmausta opettelevalle, sillä se keksii mitä moninaisimpia temppuja, jotta se voisi välttää trimmauksen. Vielä toistaiseksi emäntä on onneksi voitolla.