Muistoissamme – Peppi

Peppi

Peppi (c) Niko Paulanne

Peppi eli Merazure You Wake Up nukkui pois nopeasti edenneen lymfooman väsyttämänä 15.6. 2013. Peppi oli 2002 syntynyt musta cockerspanielineiti. Peppi uskoi olevansa kulmakunnan kuningatar ja rähisi siis vieraille koirille (mitäs kehtasivat tulla kävelemään hänen takapihansa ohi/hänen lenkkireiteilleen). Kylään tulevat ihmisetkin haukuttiin, mutta vain sen verran, että kaikki varmasti huomasivat hänet. Sen jälkeen saattoikin sitten keskittyä kerjäämään makupaloja ja rapsutuksia ja halailemaan pahaa-aavistamattomia vieraita.

Pepin ykkösjuttu oli ruoka, kaikissa muodoissaan ja kaiken aikaa. Hyvänä kakkosena tuli isäntä ja sen jälkeen pallojen jahtaaminen, lammas- ja pandaättämöttöjen (lue: pehmolelujen) riepottaminen, metsässä kirmaaminen ja uiminen (mitä rapakompi plutakko, sen parempi).

Pepin ei-niin-juttuihin kuuluivat karvojen siistiminen, korvissa roikkuvat lapset ja kaikki, mikä saattoi uhata sen keskittymistä suurimpaan nautintoon, eli ruokaan. Tämän neitin ruokarauhaa EI kannattanut häiritä.

Kaipauksella muistelemme Peppi Pitkäkorvaa, pientä sylikoiraamme.

Peppi muistoissamme

Peppi muistoissamme (c) Niko Paulanne