Näyttelyuutisia

Omena näyttelyssä Tampereella  © Niko Paulanne - www.nikopaulanne.com

Omena näyttelyssä Tampereella © Niko Paulanne - www.nikopaulanne.com

Taas on päässyt hetki vierähtämään kirjoittamatta. Syynä on ollut osaksi reissaaminen, sairastelu ja pitkät työpäivät, mutta kyllä sillä laiskamadollakin on ollut taas osuutensa. Nyt kuitenkin niitä luvattuja näyttelykuulumisia. 1.9. Omena oli Tampereella ryhmänäyttelyssä nuorten luokassa (se on jo niin iso!), missä sen tulos oli NUO ERI1, SA:ta ei valitettavasti herunut. Tuomarina oli Anna Brankovic ja arvostelu oli (parhaani mukaan suomennettuna, välillä meinaan vielä olla hukassakaikkien oikein termien kanssa) seuraava: ”Sopiva koko ja muoto, tyypillinen feminiininen pää, hyvät silmät ja korvat, kaunis niska, tyypilliset selkälinja, hännän paikka ja kantaminen, riittävästi kehittynyt rinta, ihan pikkaisen suora yläetujalka (upperarm), erittäin hyvät takakulmaukset ja tyypilliset liikkeet, liian pehmeä turkki”. Tuo turkki oli kuulemma ollut syynä siihen, ettei mennyt tuota paremmin, sitä ei olisi saanut pestä juuri ennen näyttelyä. Asiaa kyllä mietittiin Annen kanssa (tai lähinnä Anne mietti, minä olen vielä ihan kuunteluoppilas näissä trimmausasioissa), kun oltiin näyttelytrimmissä, mutta kun edellisestä pesusta oli aikaa, niin päädyttiin pesemään, että näyttäisi siistimmältä.

Tuon Tampereen näyttelyn lisäksi Omena on taas reissannut ulkomailla. 8.-9.9. se oli Tallinnassa näyttelyissä, sieltä ensimmäisen päivän tulos oli mahtava JUN ERI1 junioriSERT ROP-juniori ja PN2. Toinen päivä meni sitten vähän vaatimattomammin, silloinkin kuitenkin JUN ERI2 PN-3. Tallinnassa Omena reissasi Ritvan mukana, kiitos vielä hyvästä reissusta!

Seuraavana viikonloppuna Omena matkasi taas Baltiaan, nyt Annen ja Ritvan matkassa ensin Riikaan ja sitten Vilnaan. Riikassa 15.9. Omena menestyi hienosti nuortenluokassa tuloksella NUO ERI1 SA SERT PN-2, tuo serti jää odottelemaan avoimia luokkia ja mahdollisia niistä saatuja sertejä ja kenties Latvian valiotitteliä. 🙂 Vilnassa 16.9. ei harmi kyllä mennyt ihan yhtä hyvin, sieltä tuloksena vain JUN ERI2. Kolmatta Liettuan junnusertiä ei siis vielä sieltä tullut. 🙁 Toivosta ei ole kuitenkaan vielä luovuttu, ja niinpä Omena matkustaa vielä parin viikon päästä kerran Liettuaan kokeilemaan, josko sillä kertaa olisi tähdet suotuisassa asennossa, tuomari myötämielinen ja kilpailijat jossain muualla. 🙂 Tuon reissun jälkeen Omena jääkin sitten turkinkasvattelu-, nypintä- ja taas turkinkasvattelutauolle, jos sinä aikana vaikka keksisi jotain muuta puuhastelua.

This entry was posted in Yleistä and tagged , , , . Bookmark the permalink.